Ασφάλεια ζωής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε οι συνεχείς και απρόβλεπτες αλλαγές επιφέρουν σύγχυση για ξεκάθαρη γνώση των παροχών του κοινωνικού μας φορέα. Τα νέα δεδομένα ήταν η κινητήριος σκέψη να κινηθούμε στη δημιουργία για πρώτη φορά Ομαδικού Συμβολαίου Ζωής και Υγείας που θα ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες μας και θα έχει το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Σε πρώτη φάση απευθυνθήκαμε στις Ασφαλιστικές Εταιρείες μέσω του ανεξάρτητου ασφαλιστικού γραφείου Global Care για να έχουμε μια πρώτη εικόνα καλύψεων αλλά και κόστους με βάση τον Μ.Ο. ηλικίας των γυμναστών, και με πιθανό σενάριο την αποδοχή του Ομαδικού Συμβολαίου από τουλάχιστον 700 συναδέλφους. Πρέπει να επισημάνουμε ότι το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί από παραμέτρους όπως, τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων, το φύλο, την ηλικία τους….

Για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τελικό κόστος θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο εθελοντικό ομαδικό ασφαλιστήριο, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος στην διεύθυνση : info@pepfa.gr όπου θα γίνει η καταγραφή των ενδιαφερομένων, ώστε να μας δοθεί η τελική προσφορά προκειμένου η έναρξη να γίνει το συντομότερο.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Συμβολαίου θα είναιπροστασία της οικογένειάς μας από ασθένειαή ατύχημα, μερική ή ολική ανικανότητα εργασίας μέχρι9.000 €.

Όσο αφορά την Νοσοκομειακή σας περίθαλψη θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο σχέδια με κάλυψη σε όλα τα Νοσοκομεία (Ιδιωτικά ή Δημόσια).

Η 1η επιλογή αφορά Νοσοκομειακή περίθαλψη με όριο κάλυψης 10.000€ ανά άτομο και κόστος λιγότερο από 10€ μηνιαίως.

Η 2η επιλογή αφορά μαζί με Νοσοκομειακή περίθαλψη να έχετε κάλυψη για ιατρούς της επιλογής σας, για διαγνωστικές εξετάσεις, ακόμη και για φάρμακα, με όριο 500€ το έτος. Θα μπορείτε με κόστος μόνο 22€ μηνιαίως να καλύψετε όλα σχεδόν τα έξοδα που ήδη δίνετε για την υγεία σας τόσο και για τυχόν νοσηλεία, και στις δύο επιλογές έχετε επιπλέον κάλυψη για έξοδα από οποιοδήποτε ατύχημα έως 1.000€αλλά κυρίως για δαπάνες που ήδη ξοδεύετε για ιατρούς και εξετάσεις.

Βασικό πλεονέκτημα είναι και οι επιπλέον παροχές που πετύχαμε δωρεάν για τον Σύλλογό μας

Θεωρήσαμε ότι το κόστος που θα πρέπει να καταβάλλουμε θα εξοικονομήσει κόστη που θα πρέπει να καταβάλλουμε για τη νοσοκομειακή μας περίθαλψη, αλλά κυρίως για τις εξωνοσοκομειακές μας παροχές, όπως ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, φάρμακα.

Πολλοί συνάδελφοι που ήδη έχουν ατομική ασφάλεια και καταβάλλουν σημαντικά ποσά για το πρόγραμμά τους, θα μπορούν να προβούν σε μερική τροποποίηση αυτού ώστε σε συνδυασμό με το Ομαδικό Συμβόλαιο να έχουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, αλλά κυρίως σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Η συμπλήρωση της φόρμας για εκδήλωση ενδιαφέροντος  για συμμετοχή στο ομαδικό δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση, ωστόσο θερμή παράκληση όσοι την συμπληρώσουν να έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον γιατί από αυτά τα στοιχεία θα εκτιμηθεί και το μηνιαίο ασφάλιστρο.

Στόχος της Ένωσης είναι να προστατεύσουμε την υγεία μας με ένα πολύ χαμηλόκόστος ανά ασφαλιζόμενο, καθώς και τη δυνατότητα επιλογής.

Επίσης, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι όσοι τελικά ενταχθούν στο ομαδικό συμβόλαιο του συλλόγου μας θα λάβουν από το ασφαλιστικό γραφείο που επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει, μια κάρτα προνομίων από Όμιλο Νοσοκομείων χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Θα μπορούν τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη της οικογένειάς τους, σύζυγος παιδιά αλλά και γονείς, να έχουν σε έκτακτα περιστατικά, δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς αλλά και δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και άλλες μοναδικές υπηρεσίες

Ελπίζουμε να ενστερνιστείτε και εσείς τις σκέψεις μας για καλύτερες υπηρεσίες που ιδίως σήμερα μας είναι περισσότερο αναγκαίες.

 

Είμαστε στην διάθεσή σας,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΕΠΦΑ

 

 

Ισως σας ενδιαφέρουν :

Φόρμα συμμετοχής

3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ 13-14