Εκδήλωση μνήμης για τον Αλκέτα Παναγούλια

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση μνήμης για τον Αλκέτα Παναγούλια που διοργανώνουμε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο “METROPOLITAN” (πρώην Χανδρής), Λεωφ. Συγγρού 385, στην αίθουσα ΧΙΟΣ.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Οικονομολόγων & Στελεχών (Π.Σ.Α.Ο.Σ.), ο Τομέας Ποδοσφαίρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.) και ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού από την προπονητική διαδρομή του Αλκέτα Παναγούλια και έχουν προσκληθεί να μιλήσουν ο πρώην και ο νυν Υφυπουργός Αθλητισμού, ποδοσφαιρικοί παράγοντες, διεθνείς ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι και προπονητές.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνείστε στην κα Σύλια Σακκά ή στην κα Σταυρούλα Κυρίτση στο τηλέφωνο 210 3634210 ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο psaos@psaos.gr.

 

 

Με εκτίμηση

Στέλιος Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών

Ευάγγελος Κρητικός, Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Οικονομολόγων & Στελεχών

Δώρος Κλεοβούλου, Πρόεδρος Τομέα Ποδοσφαίρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Νίκος Φλέκκας, Πρόερδος Σύλλογου Φίλων Εθνικής Ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος»

Ισως σας ενδιαφέρουν :

Φόρμα συμμετοχής

3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ 13-14