Συνέδρια

 

 

13ο Πανελλήνιο Επαγγελματικό Συνέδριο “FITNESS MEETING 2015”

 

Με απόλυτη επιτυχία έληξαν οι εργασίες του 13ου Πανελληνίου Επαγγελματικού Συνεδρίου “FITNESS MEETING 2015” και της 4ης Πανελλήνιας Συνόδου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής .
Το Συνέδριο και η Σύνοδος συνδιοργανώθηκαν από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής. Την επιμέλεια και το συντονισμό είχε η εταιρεία GYMNASTIKA. To Συνέδριο και η Σύνοδος πραγματοποιήθηκαν 2 -3 & 4 Οκτωβρίου2015 στο Ολυμπιακό Ακίνητο του TAE KWON DO.
Στις εργασίες της Συνόδου αναπτύχθηκαν θέματα σημαντικά όπως οι Πιστοποιήσεις Αθλητικών Δεξιοτήτων, κατατέθηκαν προτάσεις για τον νέο αθλητικό κώδικα, παρουσιάστηκαν οι διαφορές της Ελλάδας σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τη φυσική αγωγή και τον σχολικό αθλητισμό και βέβαια έγινε συζήτηση και υπήρξαν τοποθετήσεις για το μέλλον του κλάδου.
Το Συνέδριο είχε πολυθεματικό και πολυμορφικό χαρακτήρα, στα πλαίσια του οποίου διεξήχθησαν επιτυχώς 14 σεμινάρια και 18 θεματικά εργαστήρια, τα οποία αφορούσαν προπονητική, αθλητιατρική, Personal Training, Pilates, Group Training, Dance Aerobic, Functional Training, Marketing & Management γυμναστηρίων κ.α..
Τις εργασίες του Συνεδρίου και της Συνόδου παρακολούθησαν Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, Εργοφυσιολόγοι, Διαιτολόγοι, Φυσικοθεραπευτές, Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων, Στελέχη Ιδιωτικών και Δημοτικών Γυμναστηρίων, Προπονητές Αθλημάτων, Pilates Trainers, Aerobic & Fitness Instructors, Personal Trainers, Επαγγελματίες του Αθλητισμού, Φοιτητές ΣΕΦΑΑ, Σπουδαστές ΙΕΚ και Σχολών Aerobic & Fitness και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τη φυσική αγωγή και το Fitness.

 

 

 

 

3ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο  “ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ & ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ” 

 

 

 

 

 

Δείτε εδώ το ενημερωτικό δελτίο για το 3ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο

 

Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα συμμετοχής στο Συνέδριο

 

 

 

Φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω στις εργασίες του 3ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για τον Αθλητισμό, την Προπονητική, την Υγεία και τη Διατροφή.
     Η επιστήμη εξελίσσεται διαρκώς. Η έρευνα αναδεικνύει νέα δεδομένα. Οι αθλητικοί και οι συναφείς με το Συνέδριο επιστήμονες οφείλουν να ενημερώνονται αφού η γνώση και η εξειδίκευση είναι τα χρησιμότερα εργαλεία στην εποχή μας. Εργαλεία για πρόοδο και ευημερία των ιδίων και της Κοινωνίας.
Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Οικονομολόγων & Στελεχών, στην προσπάθεια τους να συντελέσουν αποφασιστικά στον τομέα αυτό, διοργανώνουν ποικίλες εκδηλώσεις στοχεύοντας στην έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση των Αθλητικών Επιστημόνων της Χώρας.
Η Άθληση, είναι ένα αγαθό που βελτιώνει την υγεία, δημιουργεί πνευματική και ψυχική ανάταση και όταν συνδυάζεται με σωστή και υγιεινή διατροφή, προάγει την αισθητική και την ποιότητα ζωής όλων μας.

Μέσα απο τέτοιες διοργανώσεις, προσπαθούμε να αναδείξουμε την “Άλλη Ελλάδα”. Την Ελλάδα της πρωτοπορείας, της ικανότητας και της αποτελεσματικότητας.

Η διοργάνωση αυτή, σηματοδοτεί ένα νέο θεσμό ενημέρωσης και επιστημονικής τεκμηρίωσης, καθώς η παρουσία δεκάδων καταξιωμένων Καθηγητών απο ξένα και Ελληνικά Πανεπιστήμια, θα δώσει την ευκαιρία στους συνέδρους για πρόσβαση στη γνώση, την πληροφορία και την ενημέρωση στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα του Αθλητισμού, της Προπονητικής, της Υγείας και της Διατροφής.

Με την ιδιότητα του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, θέλω να επισημάνω ιδιαίτερα το γεγονός της δωρεάν παρακολούθησης  των εργασιών του Συνεδρίου.
Τέλος, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους Καθηγητές των ξένων και Ελληνικών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας.

Είμαι σίγουρος οτι τα πορίσματα του 3ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου, θα είναι προς όφελος της Αθλητικής Επιστήμης, των Αθλητικών Επιστημόνων, της Νεολαίας και της Κοινωνίας.

Σας Ευχαριστώ

Δημήτρης Γρηγοριάδης
Πρόεδρος Π.Ε.Π.Φ.Α &
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Ισως σας ενδιαφέρουν :

Φόρμα συμμετοχής

3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ 13-14