Διεθνής πιστοποίηση στη χειρομάλαξη

Η ΠΕΠΦΑ αναγνωρίζει πρωτοποριακά προγράμματα πιστοποίησης εναλλακτικών θεραπειών μέσω του Βρετανικού Φορέα VTCT, ο οποίος εκπροσωπείται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από το BCED.

H πιστοποίηση VTCT «Level 3 Award in the Origins of Massage and Principles of Complementary and Alternative Medicine (QCF)» έχει σχεδιαστεί για να δώσει στον συμμετέχοντα την κατανόηση της ιστορίας της χρήσης του μασάζ (χειρομάλαξη) σε αρχαίους πολιτισμούς αλλά  και στην δυτική ιατρική.

Επιπροσθέτως, ο υποψήφιος μελετά θεματικές ενότητες σε συνδυασμό με αρωματοθεραπεία, μασάζ σώματος, ρεφλεξολογία και πώς αυτές επιδρούν και εξελίσσονται σε αυτούς τους κλάδους.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση συνδυάζεται με την ενότητα «Provide massage using pre-blended aromatherapy oils». Επιβάλλεται η εις βάθος μελέτη και εξοικείωση της  χρήσης των προϊόντων αρωματοθεραπείας, προκειμένου να γνωστοποιηθούν τα αντίστοιχα θεραπευτικά μυστικά και οφέλη,  που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους δέρματος και είναι κατάλληλα για τις περισσότερες παθήσεις.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 120 ώρες διδασκαλίας και οι επιτυχόντες λαμβάνουν πιστοποίηση με 14 διδακτικές μονάδες. (ECTS)

Το VTCT είναι Βρετανικός Φορέας  Πιστοποιήσεων με εξειδίκευση, που φέρουν διεθνή αναγνώριση σε περισσότερες από 180 χώρες τα τελευταία 50 χρόνια. Το σύστημα αξιολόγησης βασίζεται σε μετρήσιμες διδακτικές ενότητες, σε πλήρη εναρμόνιση με το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο πιστοποιήσεων επαγγελματικών δεξιοτήτων.

 

Το πρόγραμμα για την απόκτηση της Διεθνούς Πιστοποίησης στη Χειρομάλαξη, θα εξελιχθεί σε δύο τριήμερα: Παρασκευή-Σάββατο & Κυριακή 20-21&22 Μαϊου 2016 και 27-28&29 Μαϊου 2016, στη Λάρισσα.

 

Βασικός Εκπαιδευτής: Βασίλης Νούσιος
Ο Βασίλης Νούσιος  είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και έχει εξειδικευτεί στη χειρομάλλαξη. Υπήρξε για 10 χρόνια ο μασέρ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας (ΑΕΛ). Τα τελευταία χρόνια συνδυάζει τη χειρομάλλαξη με την αρωματοθεραπεία.

 

Το κόστος για την παρακολούθηση και απόκτηση της Διεθνούς Πιστοποίησης στη Χειρομάλαξη ανέρχεται στα 800 Ευρώ.

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε: 2109765100 – 2109734341 στα γραφεία της Π.Ε.Π.Φ.Α. και 2103638649 γραφεία BCED, καθώς και με email, info@pepfa.gr, info@siga.gr και dpagkou@bce.com.gr

 

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γενική Γραμματέα  του νομαρχιακού τμήματος της Π.Ε.Π.Φ.Α. στη Λάρισσα κα. Δάφνη Μπατσίλα, στο τηλέφωνο 6932430396

Ισως σας ενδιαφέρουν :