Παραδόθηκε στην ελληνική καρδιολογική εταιρία ο απινιδωτής που αγοράστηκε απο τα έσοδα του ανοικτού αγώνα δρόμου “CARDIORUN”

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ “CARDIORUN”!!!

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (05-02-2016) η παράδοση στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία του απινιδωτή, ο οποίος αποκτήθηκε από τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη διεξαγωγή του Ανοικτού Αγώνα Δρόμου, 3 & 8 χιλιομέτρων “CARDIORUN”, ο οποίος έλαβε χώρα την 04-10-2015.
Ο αγώνας, στον οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 1500 άτομα, ήταν αφιερωμένος στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, και είχε σύνθημα:
ΤΡΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!!
Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής και βέβαια η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.
Η τελετή παράδοσης έγινε στα γραφεία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό της Συμβούλιο καθώς επίσης και η Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας, Γεωργία Γιαννουλίδου.
Από την πλευρά των συνδιοργανωτών παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Γρηγοριάδης, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Γιάννης Γκόβας και Δώρος Κλεοβούλου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, Μιχάλης Μηνούδης.
Τον απινιδωτή παρέλαβε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Φούσας, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε για τη σημαντική αυτή προσφορά και ανέφερε ότι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα συνεχίσει τη συνεργασία της σε πολλαπλά επίπεδα, με τους Ολυμπιονίκες, τους γυμναστές και τα γυμναστήρια και ότι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που στοχεύει στη διάδοση και ανάπτυξη της Μαζικής Άθλησης στη χώρα μας.
Ο απινιδωτής θα αποσταλεί, με μέριμνα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, σε ακριτικό μέρος της χώρας, όπως ήταν σχεδιασμένο, για την αντιμετώπιση εμφραγμάτων του μυοκαρδίου.
Με την ευκαιρία της συνάντησης, όλοι οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, ανανέωσαν την απόφαση συνεργασίας τους, για τη εφετινή συνδιοργάνωση του Ανοικτού Αγώνα Δρόμου, 3 & 8 χιλιομέτρων “CARDIORUN”, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016, στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO, στο Φάληρο.

Ισως σας ενδιαφέρουν :