CERTIFICATE IN PERSONAL TRAINING

CERTIFICATE IN PERSONAL TRAINING

 

Στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, η διά βίου μάθηση και η καινοτομία, διαδραματίζουν πλέον καθοριστικό ρόλο. Κάθε επαγγελματίας πρέπει να γνωρίζει τις νέες τάσεις και εξελίξεις στην αγορά εργασίας γενικότερα, αλλά και στον τομέα που δραστηριοποιείται ειδικότερα.

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στρατηγική της συνεργασία με τον όμιλο BCED, σε θέματα πιστοποιημένης εκπαίδευσης με διεθνή αναγνώριση, με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα κατάρτισης. Το πρόγραμμα αυτό, οδηγεί σε πιστοποίηση από τον  VTCT, φορέα πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων παγκοσμίου εμβέλειας, που εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τον BCED.

Στόχοι:

  • Ενίσχυση και διευκόλυνση της κινητικότητας των εργαζομένων και καταρτιζομένων
  • Τόνωση της απασχολησιμότητας και της κοινωνικής συνοχής
  • Διευκόλυνση της μετάβασης σε μία ευρωπαϊκή κοινωνία της γνώσης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί και παρέχεται σε συνεργασία με τον BCED, θα ενισχύσει την αξιοπιστία της επαγγελματικής σας κατάρτισης, συνδέοντάς την με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Η ανάπτυξη του προγράμματος βασίζεται στην αντιστοίχιση των επαγγελματικών περιγραμμάτων σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κωδικούς κατάταξης των επαγγελματικών προσόντων, και πιο συγκεκριμένα:

  • Επίπεδο άσκησης επαγγέλματος σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων  – EQF
  • Η μεθοδολογία ανάπτυξης του προγράμματος στηρίζεται στις θεμελιώσεις αρχές του Ευρωπαϊκού Συστήματος Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων – ECVET
  • Τα EQF καιECVET αποτελούν τα εργαλεία διαφάνειας των επαγγελματικών προσόντων. Το EQF είναι βάση σύγκρισης των επαγγελματικών γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που αποκτώνται σε διαφορετικά συστήματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Συμπληρωματικά, το EQVET είναι ένα σύστημα μεταφοράς των πιστωτικών μονάδων, όπου αποτυπώνονται και αναγνωρίζονται τα αποτελέσματα της μάθησης σε διαφορετικά μαθησιακά περιβάλλοντα και κυρίως συστήματα αρχικής και συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.
ΕΠΙΠΕΔΟ 3 Προσωπικός Προπονητής
Τίτλος Ενότητας Credit value GLH
Υγεία, Ασφάλεια και Σωστή Διαβίωση 2 16
Υποστήριξη στην άσκηση και τη φυσική δραστηριότητα των πελατών 2 13
Ανατομία και Φυσιολογία για την άσκηση 6 43
Αρχές άσκησης, fitness και υγείας 4 28
Διατροφή και φυσική δραστηριότητα 6 40
Σχεδιασμός Ατομικής Προπόνησης 7 47
Συνεδρίες Ατομικής Προπόνησης 9 58

Με τη συνεργασία αυτή, εγκαινιάζουμε την προσπάθειά μας για την ενίσχυση των επαγγελματικών προσόντων του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου μας, στοχεύοντας σε αξιόπιστες και αξιοκρατικές διαδικασίες διεθνώς αναγνωρισμένης πιστοποίησης, που θα προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και κύρος στους επαγγελματίες.

Ο Φορέας VTCT μετρά πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στην πιστοποίηση επαγγελματικών δεξιοτήτων,  τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς. Διαθέτει κέντρα σε: Ασία, Αυστραλία, Κύπρος, Δανία, Γκάνα, Ελλάδα, Ινδία, Ιρλανδία,  Ιταλία, Μάλτα, Μαλαισία, Μαυρίκιο, Ναϊρόμπι, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νιγηρία, Νορβηγία, Ρουμανία, Ρουάντα, Σεϋχέλλες, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Αγία Λουκία, Σουηδία, Τουρκία, και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι πιστοποιήσεις της αναγνωρίζονται από όλες τις χώρες της Ευρώπης και συνολικά από 170 χώρες στον κόσμο. Ο Φορέας VTCTαποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στον κόσμο, παρέχοντας ολοκληρωμένη γκάμα πιστοποιήσεων ανά τομέα.

Αναγνωρισμένες Πιστοποιήσεις

  • Όλες οι πιστοποιήσεις του VTCTείναι αναγνωρισμένες από τον Ofqual, και βρίσκονται σε πλήρη αντιστοίχιση και εναρμόνιση με το ΕΠΕΠ – Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων.
  • Παρέχει πιστοποιήσεις που καταγράφονται στο Europass, στην ενότητα που αφορά την απασχολησιμότητα σε όλη την Ευρώπη.
  • Οι πιστοποιήσεις φέρουν αμοιβαία αναγνώριση στις χώρες που συνυπέγραψαν τη Συνθήκη της Λισαβόνας, ενώ υπάρχει σαφής εντολή στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία ότι αυτά τα επαγγελματικά προσόντα έχουν κατοχυρωθεί στην νομοθεσία για την απασχόληση και την κινητικότητα, βάσει του Άρθρου 13 της Οδηγίας 2005/36/ΕΚ
  • Κορυφαίοι ειδικοί του χώρου γνωμοδότησαν για τις τεχνικές πτυχές και τις απαιτήσεις του κάθε κλάδου, προκειμένου να αναπτυχθούν οι πιστοποιήσεις.

Τα μαθήματα για την απόκτηση της πιστοποίησης στο PERSONAL TRAINING θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημέρες και ώρες :
13-14 Φεβρουαρίου    10.30 – 18.30
20-21 Φεβρουαρίου    10.30 – 18.30
27-28 Φεβρουαρίου    10.30 – 18.30
5-6 Μαρτίου               10.30 – 18.30
12-13 Μαρτίου           10.30 – 18.30

19-20 Μαρτίου           10.30 – 18.30

26-27 Μαρτίου           10.30 – 18.30
2-3 Απριλίου             10.30 – 18.30
9-10 Απριλίου           10.30 – 18.30
16-17 Απριλίου         10.30 – 18.30

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη μας ανέρχεται στα χίλια (1000) ευρώ, στα οποία περιλαμβάνονται και τα εξέταστρα
Το κόστος συμμετοχής για τα μη-μέλη ανέρχεται στα χίλια διακόσια (1200) ευρώ, στα οποία περιλαμβάνονται και τα εξέταστρα

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:   210 9765100 – 210 9734341 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pepfa.gr στο οποίο θα αναγράφετε το παρακάτω: “Επιθυμώ να παρακολουθήσω το πρόγραμμα πιστοποίησης της αθλητικής δεξιότητας του Personal Training”, συνοδευόμενο απο ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ισως σας ενδιαφέρουν :

Φόρμα συμμετοχής

3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ 13-14